Oreoglass

 

ca 1,1 liter

5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk, sockrad/sötad (397 g)
valfri mängd krossad oreokex

GÖR SÅ HÄR

1. Vispa grädden fluffig i en skål.

2. Häll ner den kondenserade mjölken i grädden och blanda ordentligt.

3. Hacka oreokexen i små smulor.  Blanda ner dem i glassmeten (spar lite till garnering).

4. Häll glassmeten i en skål eller avlång form, ca 1 ½ liter eller portionera den i mindre skålar. Strö över oreohacket som är kvar. Täck glassen med plast och ställ den i frysen tills den är genomfryst. Ta fram glassen en stund före servering




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0