Grillade pitabröd med färskost och skinka

Häromdagen hittade jag återigen ett nytt mattips på Jennys Matblogg. Ibland behöver man lite nyinspiration och jag hade kassler över från dagen innan och slut på matidéer och dessutom kände jag inte för att stå och kocka i timmar, så då hittade jag det här receptet. Det var väldigt enkelt och gott! Istället för att grilla på kolgrill använde jag grillfunktionen i vår varmluftsugn.
 
6 pitabröd
100 g färskost med vitlök och örter (jag använde Philadelphia ost)
1 finhackad solmogen tomat
100 g skinka el kassler
persilja
 
Hacka tomat, strimla skinka/kassler och fyll upp pitabröden med färskost, tomat, skinka och finhackad persilja. Lägg på grillen och grilla dem på låg värme tills de fått färg och innehållet blivit varmt. Servera genast!

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0