LCHF Crunchy Musli

Den här müslin är väldigt god. Den kan man nästan äta som snacks. LCHF Musli
Recept på crunchy LCHF musli
1 dl mandelmjöl
2 dl kokosflingor
1 dl grovhackade hasselnötskärnor
1 dl grovhackade jordnötter
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
1 dl rapsolja eller kokosfett
1 msk honung (eller efter smak)
ev smaksättning t ex kanel, kardemumma, vaniljpulver
Gör så här
Blanda alla torra ingredienser och bred ut på en plåt. ringla över olja och honung och blanda väl. Sätt in i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20 min. Kolla till muslin så den inte bränns och blanda lite några ggr under gräddningen. Tag ut plåten och låt svalna och förvara i en glasburk med lock eller likande.

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0