French toast croissant

 
 

Fattiga riddare på croissant
 
För 1 person
1 croissant
1 ägg
0,5 dl mjölk
1 tsk kanel
1 nypa salt
20 g smör
 
Bär, lönnsirap och florsocker till serveringen
 
Gör så här:
1. Dela croissanten i två delar på längden.
2. Vispa ihop ägg, mjölk, kanel och salt i en djup tallrik. Blötlägg croissanten i äggblandningen, ca 2 min per sida.
3. Smält smöret i en stekpanna. Stek croissanten tills den är gyllene på båda sidor.
4. Lägg upp på tallrik och toppa med bär och lönnsirap. Pudra till sist över florsocken.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0