Clarionlimpa

 
 

Bästa clarionlimpan som är en filmjölkslimpa
Lättbakad limpa 
 
Ingredienser:
 
3,5 dl vetemjöl
2 dl rågkross
2 dl vetekross
1 dl russin
0,5 dl solrosfrön
1 msk bikarbonat
1,5 tsk salt
5 dl filmjölk
 
Gör så här:
 
1. Rör ihop vetemjöl, rågkross, vetekross, russin, solrosfrön, bikarbonat och salt. Rör ner filmjölk.
 
2. Häll den kladdiga degen i en smord brödform.
 
3. Grädda Clarions filmjölkslimpa långt ner i ugnen 150 grader i 90 minuter. Låt svalna. Skiva brödet.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0