Polly Påsk pannacotta
Älskar du polly? Då kommer denna ljuvliga polly påsk pannacotta i tre lager vara en söt dröm som går i uppfyllelse. Välj dina tre favoritersmaker av polly, en smak för varje lager - vi utlovar sötchock och god stämning.

1,5 gelatinblad (klipp isär så att varje färg får 1/2 blad)
6 dl grädde
48 polly i tre olika färger
Steg 1:
1. Lägg gelatinbladen i blöt, enligt anivsning på förpackningen.
2. Häll 1/3 av grädden och pollyn av första färgen i en kastrull och låt det koka upp på svag värme.
Låt sjuda tills att pollyn smält helt, rör ner 1/2 gelatinblad (för 4 port)
3. Fördela smeten i fyra portionsglas a ca 15 cl. Ställ dem i frysen i ca 45 min.
Steg 2.
Upprepa steg 2 med den andra färgen av polly och häll smeten på första lagret. Ställ dem i frysen igen i ca 45 min
Steg 3:
Upprepa steg 2 med den tredje färgen och häll på smeten på andra lagret. Ställ dem i frysen igen i ca 45 min.
Vid servering:
Ställ glasen i kylskåpet minst en timme innan servering. Denna dessert kan man med fördel göra dagen innan.
Dekorera med 3 pollygodisar i varje glas samt limeblad.