Desserttaco med mascarponekräm och bär

Tacos till dessert? Javisst! Oemotståndliga snyggt pimpade tacoskal fylls med en kräm på vit choklad blandat med mascarpone. Toppa med färska bär och gäna citronmeliss el mynta.
 
6 st
 
Ingredienser:
 
6 tacoskal
100 g mjölkchoklad
1 dl kokosflingor
 
Mascarponekräm:
 
200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
250 g mascarpone
2 msk florsocker
 
Till servering:
 
färska blåbär och hallon (eller vinbär)
citronmeliss el mynta
 
 
Gör så här:
 
1. Smält den vita chokladen varsamt i vattenbad, låt den svalna något. Vispa grädde, mascarpone och florsocker fluffigt. Vänd ner chokladen i mascarponegrädden och låt stå i kylen fram till servering.
 
2. Smält mjölkchokladen varsamt och doppa kanterna på tacoskalen i chokladen, doppa direkt i kokosflingor. Låt stelna. Servera mascarponekrämen i tacoskalen, toppa med bär och garnera med citronmeliss el mynta.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0