Enkel broccoli- och skinkgratäng med keso
Enkelt och snabbt! Recept på broccoli- och skinkgratäng gjord på keso. En mättande gratäng rik på protein som blir klar på 30 minuter i ugnen. Passar lika bra att ätas för sig själv eller tillsammans med bröd och en sallad.
Ingredienser
Gratäng
- 500 gram keso
- 3 st ägg
- 200 gram strimlad skinka el kassler
- 400 gram broccoli
- 75 gram riven ost
- salt
- svartpeppar
Tillagning
- 1. Sätt på ugnen på 200°.
- 2. Blanda keso och ägg i en bunke och krydda med salt och peppar.
- 3. Tina den frysta broccolin.
- 4. Använd en form och varva keso och ägg-blandningen med skinka och broccoli.
- 5. Toppa gratängen med riven ost.
- 6. Tillaga i ugnen i ca 30 minuter tills osten får en lfin färg.

