Lövbiffswok Teriyaki Ginger & Sesami (VV)

När det gäller Teriyakisåsen så har jag använt en från Santa Maria som är smaksatt även med ingefära och sesam. Den gör så att enkla grönsaker smakar rena himmelriket. Rätten är även snabblagad och enkel att göra.
Obs receptet är för 2 personer
Till två personer behövs det:
250 g lövbiff
1 purjolök
2 dl sugarsnaps (sockerärtor)
2 morot
1 röd paprika
1 större klyfta vitkål
lite vattenkastanjer
2 tsk olja
4 msk teriyaki ginger & sesami
220 g kokta äggnudlar

Gör så här:
1. Strimla lövbiff, purjo, morot, paprika och vitkål.
2. Hetta upp en wokpanna (eller djup stekpanna) med oljan. Stek först lövbiffen i omgångar (salta och peppra den gärna) och stek sedan alla grönsaker i omgångar.
3. Häll på teriyakisåsen och smaka av med eventuellt lite mera salt och peppar. Blanda ihop allt och servera det tillsammans med nykokta nudlar. Glöm inte salladen vid sidan om!
WW Flex Smartpoints: 10 smartpoints per portion.