Potatissallad (VV)

Potatissallad är otroligt fräscht och gott. Perfekt utflyktsmat till vår och sommar.

4 portioner

600 g fast potatis
1 rödlök
1 dl kapris
300 g naturell lättyoghurt
0,5 dl lättmajonnäs
Salt
Peppar

1.Låt yoghurten rinna av i kaffefilter

2.koka potatisen med skal på och låt svalna.

3.Tärna potatisen, hacka lök, låt kapris rinna av lite. 

4. Blanda allt ihop med majonnäs och yoghurt till önskad konsistens.

5. Smaka av med salt och peppar. Vid servering, späd eventuellt med lättyoghurt om den blivit för stabbig.

VVFlex: 5sp/port




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0