Remouladsås (Lchf)
4 portioner
2 dl crème fraiche
2 msk (rågade) majonnäs
3 - 4 msk bostongurka eller hackad ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk dragon
salt
svartpeppar
Så här gör du:
1.Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar.
2.Låt såsen mogna någon timme innan den serveras

100 g bostongurka ger 16,6 kh. 3 msk väger ca 20g vilket blir ca 3,32 kh, dessutom blir det ju 4 portioner, så per portion ger bostongurkan 0,83 kh endast.
Dansk remouladsås
0,75 dl majonnäs
0,75 dl creme fraiche
½ dl hackad ättiksgurka
1 tsk limesaft
1 krm salt och vitpeppar
½ tsk curry
1 krm gurkmeja
Hacka och blanda allt väl, ställ sedan att gotta sig i kylskåp i minst 1 timma innan servering.
2 dl crème fraiche
2 msk (rågade) majonnäs
3 - 4 msk bostongurka eller hackad ättiksgurka
2 msk kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk dragon
salt
svartpeppar
Så här gör du:
1.Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar.
2.Låt såsen mogna någon timme innan den serveras


Dansk remouladsås
0,75 dl majonnäs
0,75 dl creme fraiche
½ dl hackad ättiksgurka
1 tsk limesaft
1 krm salt och vitpeppar
½ tsk curry
1 krm gurkmeja
Hacka och blanda allt väl, ställ sedan att gotta sig i kylskåp i minst 1 timma innan servering.