Microbröd (LCHF)

En person tipsade på fb om ett enkelt microbröd och imorse var jag tvungen att testa och jag kan lova att det här var det godaste LCHF-brödet jag gjort hittills. Smakade inte mandelmjöl och konsistensen var brödig! Som scones. Mums! Ursprungliga receptet kommer nog från lesscarbs.se
 
Blir 1 bröd (en portion) innehåller endast 2-3g kolhydrater
 
30 g smör
1 st ägg
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
1 nypa salt
 
1. Smält smöret
 
2. Vispa ägget. Häll i de övriga ingredienserna
 
3. Lägg degen på en tallrik med lite bakplåtspapper på och forma till en rund platt macka.
 
4. Ställ in i micron och kör på full effekt i  ca 2 min (jag hade i 2,5 min). Tiden kan variera lite mellan olika micron.
 
 
 
 
Anki
2016-03-20 @ 11:51:52

Den här brödet måste jag testa, låter gott

Svar: Jag tyckte det var mkt enkelt att göra och gott.
None None




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0