Köttbullar (LCHF)
750 g nöt el älgfärs
500 g grisfärs
1 riven lök (stek tills det fått en fin gul färg)
2 msk kalvfond
2 msk grädde
1 tsk soja
salt och peppar efter smak
ev lite worchestersås el ansjovisspad för mer smak
smör till löken och köttbullarna
Blanda ihop, rulla ihop till små köttbullar. Låt de snabbada i kokt vatten, ta upp med hålslev och låt rinna av i durkslag. Stek de sedan gyllenbruna i smör i stekpanna.
500 g grisfärs
1 riven lök (stek tills det fått en fin gul färg)
2 msk kalvfond
2 msk grädde
1 tsk soja
salt och peppar efter smak
ev lite worchestersås el ansjovisspad för mer smak
smör till löken och köttbullarna
Blanda ihop, rulla ihop till små köttbullar. Låt de snabbada i kokt vatten, ta upp med hålslev och låt rinna av i durkslag. Stek de sedan gyllenbruna i smör i stekpanna.
