Tacopaj
Idag ska jag bjuda familjen på en lite annorlunda tacopaj. Det är nog taget från ngn LCHF bok el tidning och är väldigt god.
För 4 pers
Pajskal
2,5 dl dinkelmjöl
100 g smör
100 g Keso naturell 4% Coop
Fyllning:
600 g köttfärs
1 msk smör
1,5 påsar Taco Kryddmix
2 dl vatten
Garnering:
2 skivade tomater
1 paprika i ringar
ca 2dl riven ost
Blanda samman ingredienserna till pajskalet och tryck ut den i en smord pajform. Förgrädda i 225 grader i ca 5-10 min. Låt stå och svalna något.
Stek köttfärs i smör, tillsätt tacomix och vatten och låt koka några minuter.
Häll köttfärsblandningen i pajskalet, dekorera med tomater och paprika, strö över riven ost.
Grädda i ugn ytterligare 20-25 min eller tills osten smält och fått fin färg.

