Paleomusli (1 stor glasburk)

 
2 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 dl grovhackad mandel
2 dl grovhackade paranötter
1 dl riven kokos
1 dl gojibär
0,5 dl sesamfrön 
1 tsk äkta vaniljpulver
1 stor klick kokosolja
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda solrosfrön, pumpakärnor, mandel, paranötter, kokos och sesamfrön i en stor bunke.
3. Strö över vaniljpulvret och rör om ordentligt.
4. Klicka en stor klick kokosolja och krama ihop allt tillsammans så att det blandas.
5. Häll müslin på en djup ugnsplåt med bakplåtspapper och fördela till ett jämnt lager.
6. Rosta i ugnen i 15-20 minuter tills nötterna blivit lite gyllenbruna, rör om lite efter halva tiden.
7. Ta ut och svalna.
8. När müslin svalnat blandar du ner gojibär.
9. Häll upp i en fin burk och servera till din frukost el mellanmål.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

iminlillavarld.blogg.se

Mat och bakblogg och lite annat.

RSS 2.0